Čerstvá nádielka komiksových noviniek

Skôr ako sa opäť ocitneme v Lockdowne,

využite možnosť chytiť si mangu či komiks do ruky. Toto je to najlepšie zo sveta komiksov a mangy tohto týždňa!
Bohužiaľ, situácia je taká aká je, a asi sa nevyhneme tomu najhoršiemu. Preto vám odporúčame zastaviť sa v našom obchode, kým je taká možnosť a na vlastné oči si prezrieť našu ponuku - predsa len, raz vidieť (naživo) je viac ako tisíckrát počuť (čítaj - scrollovať na eshope). 

V tomto článku vám ukážeme HOT PICKS (a.k.a. horúce výbery :P) tej najlepšej mangy a komiksov. Môžete sa nimi inšpirovať k Mikulášskemu či vianočnému darčeku. Nezabúdajte: "Kto závaha, neže...nečíta!"

1. Solo Leveling

Solo Leveling je kórejský komiks manhwa od autora Chu-Gong pôvodne vydávaný ako séria internetových románov, neskôr ako webtoon. Príbeh je o postave Jinwoo Sung, ktorý je lovec kategórie E (najslabší zo všetkých) vo svete kde prekonávanie Dungeonov znamená prežitie. Jedného dňa sa mu otvoria možnosti, o ktorých nikdy ani nesníval! Komiks je plnofarebný! Odporúčame ho fanúšikom akčných scén, nadprirodzených schopností a superhrdinov. V ponuke máme prvý a druhý diel. Ak sa vám páčili série ako My Hero Academia, One Punch Man, Arifureta, Overlord tak príbeh Solo Leveling si určite zamilujete!

 

 2. Tokyo Ghoul:Re Complete Manga Box Set

Tento praktický kufor veľmi obľúbenej mangy Tokijský Ghúl (Tokyo Ghoul) obsahuje 16 kníh pokračovania príbehu a bonusový obsah ako plagáty s Kanekim. Dlhodobo nedostupný a vypredaný tovar, avšak nám sa podarilo získať posledných pár kusov. Radi by sme upozornili aj na cenu, ktorá sa teraz oproti konkurencii naozaj vyplatí! Pri takejto ponuke netreba váhať, nebude tu do nekonečna ;)

 

3. BRZRKR - Komiks od Keanu Reeves

Kto by nemiloval herca a vo všeobecnosti najdokonaljšieho človeka na svete, Keanu Reeves? V spolupráci s New York Times najlepšie predávajúcim autorom Mattom Kingt vytvorili komiks BRZRKR, v ktorom je vizuál hlavnej postavy inšpirovaný vzhľadom samotného Keanu. Protagonista, ktorého poznáme len pod iniciálom B. je z polovice smrteľník a z polovice Boh, prekliaty k večnej mlčanlivosti. Po stáročiach blúdenia svetom si možno konečne našiel Berzerker svoje miesto - prácu pre americkú vládu plnením úloh, ktoré nik iný nezvládne. Odmenou by mu mohla byť odpoveď na jeho večnú existenciu. Komiks obsahuje zošitovky BRZRKR #1-4.

4. Lore Olympus 

Lore Olympus 1 je komiks, ktorý pôvodne vychádzal ako online webtoon. Populárny na instagrame a priľahlých internetoch. Príbeh je o gréckych bohoch v dnešnom svete. Aké by to bolo keby je Hádes váš spolubývajúci a kuchyňu si músite deliť s Persefonou? Nechajte sa očariť týmto skvelým komiksom, ktorý je sledovaný vo svete miliónmi fanúškmi. Ideálny darček pre milovníkov príbehov s mytologickými prvkami.

 

5. Eternals 1: Only Death is Eternal

Videli ste už najnovší filmový Marvel počin - Eternals? V oboch prípadoch, toto komiksové spracovanie jedných z najzaujímavejších superhrdinov vám minimálne zlepší mienku o filme (ak ste neboli úplne nadšení z jeho spracovanie), prípadne rozšíri vedomosti o Eternaloch. Vedeli ste, že Ikarus v komiksoch bojuje s Thanosom? A Thena nie je taká, ako sa na prvý pohľad zdá? Odporúčame prečítať si komiks Eternals a rozšíriť si vaše vedomosti o túto zaujímavú super hrdinskú "rodinku". 

A to nie je všetko! Pozrite si všetky aktuálne novinky na tomto odkaze, aby vám nič neuniklo. Ktorý komiks či manga vás najviac zaujala? Neváhajte a zadovážte si ho, kým je skladom :) V prípade, že vám ho niekto stihol "vyfúknuť" pozrite si ako ďalej postupovať tu,