Pán Prsteňov: Prstene moci

Pán prsteňov: Prstene moci je epický fantasy príbeh odohrávajúci sa tisícky rokov pred udalosťami Pána prsteňov a Hobbita. Sleduje skupinu postáv, známych aj nových, a ich konfrontáciu s hrozivým nebezpečenstvom Stredozeme. Seriál budete môcť sledovať na streamovacej platforme Amazon každý týždeň. Prvé dva diely vychádzajú u nás už 2.9.2022. Ukážte svetu, že ste skutočným fanúšikom Spoločenstva Prsteňa, Elfov, Hobitov či Entov a urobte si radosť tematickou drobnosťou z našej ponuky!

Funko POP! Lord of the Rings figúrky!

Pridajte si do kolekcie roztomilé figúrky značky Funko POP! a nechajte sa očariť ich dokonalým šarmom. Vybrali sme pre Vás Aragorna a Legolasa.

             

 

 Módne doplnky

"Svet sa zmenil. Cítite to vo vode, cítite to vo vzduchu, cítite to v zemi. Mnohé, čo kedysi bolo, je stratené, pretože už nežije nikto kto by si to pamätal." Aby ste vy nikdy nezabudli na toto epické fantasy dielo, zadovážte si upomienku vo forme kľúčenky, brože či dokonca TOHO PRSTEŇU.

Oficiálne licencovaný prsteň zo série Lord of the Rings Ring The One Ring (gold plated) s retiazkou, vrecúškom a zabalený v štýlovej krabičke je ideálnym darčekom pre fanúšikov filmov aj kníh. A určite Vás poteší aj zelená spona v tvare listu  Lord of the Rings Spona 3D Lorien Leaf.

Pre fanúšikov Hobbita dávame do pozornosti Hobbit An Unexpected Journey Brož. A v rámci predobjednávky si môžete u nás zadovážiť aj kľúčenku Lord of the Ring Kľúčenka 3D Evening star

 

  

 

Šálky a hrnčeky

Oficiálne licencovaný keramický hrnček s motívom zo sveta Lord Of The Ring (Pán prsteňov). Vzhľad šálky sa mení podľa teploty nápoja.

Na jednej strane šálky sa mení prsteň s charakteristickým nápisom a na druhej je vyobrazený Sauron a jeho oko v pozadí.

Druhý motív je Gandalf s ikonickou hláškou YOU SHALL NOT PASS. Teraz si môžete vychutnávať svoj čaj, alebo kávu naozaj štýlovo. Objem šálky až 460 ml.

A ak ste fanúšikom klasických hrnčekov máme pre Vás na výber tieto motívy: Lord of the Rings Inscription  a Lord of the Rings Map

 

    

Všetko ostatné na písmeno P: Pán Prsteňov - peňaženka, plagáty, podložky pod myš

Oficiálne licencovaná peňaženka s motívom kultovej filmovej trilógie Lord of the RingsUkladajte svoje peniaze štýlovo. Peňaženka má priehradky na bankovky, platobné karty aj mince. Rozmer: cca 9,5 x 11 cm (cca 22 cm pri otvorenom stave).

Oficiálne licencovaná podložka pod myš s motívom obľúbeného sveta filmov a kníh Lord of the Ring. Tkaná látka, vysokokvalitná potlač, protišmykový povrch, flexibilná a ľahko prenosná. Rozmer: 23,5 x 19,5 cm, hrúbka 3 mm.

Máte doma holé steny? Doprajte im štýl s týmito plagátmi zo svete Pána prsteňov!  Oficiálne licencovaný plagát One Ring s motívom kultovej filmovej série Lord of the Rings plagát Lord of the Rings Middle-earth Map s mapkou Stredozeme.