Komiksový komplet Legenda o Batmanovi už od 1,99€ ?

Batman sa vracia v novom (tmavom) šate! 

Vstúpte do sveta DC Comics s jeho najznámejším hrdinom - Batmanom! Prvé číslo je len za 1,99€!

 

Prečítajte si čo Vás v tejto pravidelnej zberateľskej edícií čaká a na čo sa môžete tešiť. 

Jeho revírom je mesto Gotham, jeho obľúbená farba je čierna, jeho tempo je nezastaviteľné! Jeho meno je Batman! Všetky najdôležitejšie príbehy, napínavé súboje s najväčšími záporákmi Vás už čakajú! Nová pravidelná séria DC Comics Legenda o Batmanovi štartuje aj na Slovensku s prvou časťou Rok nula.

batman-comics-sk-gallery-1

Strhujúci komplet komiksových zväzkov viazaných v pevnej väzbe obsahuje to najlepšie zo sveta Batmana. Prispeli k tomu známy kresliči, ktorí svojimi ilustráciami a jedinečným umeleckým štýlom podčiarkujú výnimočnosť tohto hrdinu. Na chrbáte každého komiksu je časť obrázku, po úspešnom zozbieraní všetkých častí vám poličku bude zdobiť krásna panoráma postáv z Batmanových príbehov. Nechýbajú tam Joker, Robin, Bane a samozrejme hlavný aktér, Batman.

Komiksový komplet je vhodným štartom pre začiatočníkov, keďže obsahuje tie najvýznamnejšie príbehy a kladie si za cieľ zoznámiť čitateľov s príbehom Bruce Wayne a jeho spoločníkov/ nepriateľov. Séria obsahuje aj takzvané mini série príbehov, ktoré na seba nadväzujú v dvoch či troch knihách. Netreba sa však báť siahnuť po ktoromkoľvek čísle, keďže celá séria nie je kontinuálna (pokojne si prečítajte príbehy svojich obľúbených postáv v jednotlivých komiksových knihách).

Séria vychádza pravidelne každé dva týždne.

Čo sa dočítate v prvom čísle za 1,99€?

DC Comics Legenda o Batmanovi 01 - Rok Nula 1 je úvodnou knihou do celej série, a rozhodne ju odporúčame prečítať každému fanúšikovi Batmana. Príbeh je o Bruceovi Wayneovi (miestny miliardár a lámač ženských srdcií), ktorý pred piatimi rokmi náhle zmizol. Teraz sa však objavil v Gothame, meste v ktorom zlo nikdy nespí, a je plný odhodlania viesť tajnú vojnu so zločinom. Mesto sa počas jeho neprítomnosti ocitlo v nemilosrdnom zovrení Red Hoodovho gangu. Kto sa skrýva pod tajomnou červenou maskou? Bruce svoj návrat dlho neutají a je prinútení vystúpiť na verejnosti (ako slušný a veľmi bohatý občan). Aby mohol vo svojom boji aj naďalej pokračovať musí sa stať viac ako človekom - musí sa stať BATMANOM! Začítajte sa do brialiantného príbehu spod pera Scotta Snydera!

Príbeh pokračuje v druhej knihe s názvom DC Comics Legenda o Batmanovi 02 - Rok Nula 2, kde sa stretávame so zlosynom Riddlerom. Podarí sa Temnému Rytieriovi (a.k.a. Batmanovi) vylúštiť Riddlerove záludné hádanky a zachrániť milovaný Gotham?

collection-offerta-14

Objednajte raz - ostatné objednávky vybavíme za Vás!

S nami Vám neujde ani jedno číslo! Stať sa u nás pravidelným odberateľom, abonentom, nebolo nikdy jednoduchšie! Pri vašej online objednávke jednoducho do poznámky napíšte, že chcete pravidelne odoberať nové čísla a my vám ich automaticky odošleme, keď ich naskladníme (cca každé dva týždne). Určite si periodicitu odosielania - ak chcete ušetriť na poštovnom a nevadí Vám počkať si, napíšte do poznámky pri akom počte kusov Vám komiksy zašleme. Napríklad každý mesiac po 2 kusy komiksov. POZOR! Tento komiksový komplet vychádza približne každý druhý týždeň nový diel, a zatiaľ bolo oznámených 80 kusov, ktoré skompletujú sériu.

Radi Vás uvidíme a uvítame aj osobne v kamennej predajni v Bratislave, kde sa môžete na pravidelný odber komiksovej série prihlásiť u obsluhy. A keď už u nás budete, nezabudnite sa zastaviť aj v sekcii výpredaju komiksov, kde nájdete skvelé kúsky už od 2€!

Prajeme krásne komiksové čítanie príbehov najtemnejšieho hrdinu DC!