Vedel si, že...? Marvel kvíz v Eurovea

Úspech a Zábava: Marvel Kvíz v Nekonečne

Minulý utorok, dňa 3. februára, sa nadšení fanúšikovia komiksov a Marvel superhrdinov stretli v kamennej predajni Nekonecno.sk na jedinečný zážitok plný zábavy a vedomostí. O 18:00 hodine sa začal výnimočný Marvel Kvíz, ktorý vzbudil vášeň medzi účastníkmi a poskytol im príležitosť preukázať svoje znalosti o Marvel vesmíre.

31

Sme veľmi radi, že sa tak veľké množstvo nadšencov zúčastnilo našej akcie a chceli by sme sa touto cestou poďakovať všetkým, ktorí prišli a prispeli k úspechu tohto podujatia. Vaša účasť bola pre nás veľkou poctou a dúfame, že ste si užili atmosféru plnú dobrodružstva a zábavy rovnako ako my.

16

Gratulujeme tiež všetkým víťazom, ktorí dokázali svoje znalosti a získali si výhru. Víťazi si odniesli vstupenky 1+1 na slávnostnú premiéru filmu Madame Web, ktorý sa nesie v duchu sveta Marvel Spider-Man. Tešíme sa, že môžeme odmeniť vašu oddanosť a vášeň k svetu superhrdinov a dúfame, že sa tešíte na tento úžasný filmový zážitok.

46

Takéto podujatia organizujeme pomerne pravidelne, preto nezabudnite sledovať naše sociálne siete na Instagrame a Facebooku, aby ste nezmeškali žiadnu ďalšiu príležitosť na účasť v podobných akciách a súťažiach. Sme radi, že môžeme prinášať takéto zábavné a vzrušujúce udalosti pre našich zákazníkov a fanúšikov Marvelu.

30

Ešte raz vďaka všetkým, ktorí sa zúčastnili a prispeli k úspechu nášho Marvel Kvízu. Tešíme sa na ďalšie podujatia a stretnutia s vami v našej kamennej predajni Nekonecno.sk. Buďte stále naladení na naše sociálne siete a nezabudnite sledovať všetky novinky a udalosti, ktoré pre vás pripravujeme!

11

Za fotky ďakujeme Wonderland STUDIO :)

Nezabudnite, že naše podujatia pokračujú a už teraz sa môžete tešiť na ďalší zážitok. Blíži sa Valentínsky týždeň, kedy si zákazníci budú môcť vychutnať zľavu až 20 percent na nákup v našich kamenných predajniach. Presne na deň svätého Valentína, 14. februára, pripravujeme špeciálnu akciu aj pre náš eshop, kde vám poskytneme zľavový kód so zľavou 14 percent.