Chyť si svojho obľúbeného Pokémona so zľavou 15%

Pokémoni sa spájajú so zábavou a radosťou. Prinášame Vám akciu, ktorá je jedinečná ako shiny Pikachu! Od piatku 12.4. do nedele 21.4. si môžete uplatniť zľavu 15 percent na všetky produkty Pokémon na našom eshope aj v kamenných predajniach v Bratislave, v Eurovea a Bory Mall. Či už ste fanúšikom Pokémonov od detstva alebo ste sa do nich práve zamilovali, táto akcia je pre Vás!

2

V ponuke máme široký výber produktov od rozkošných plyšákov až po zberateľské a hracie karty, od hrnčekov po komiksy a mangu, a samozrejme, nezabudli sme ani na obľúbené Funko Pop figúrky. Táto akcia je ako vstup do Pokémon sveta, kde je všetko možné!

carousel Baner mobil pkmn

Ale to nie je všetko! Ako čerešnička na torte, pripravili sme pre vás Pokémon tematický kvíz, ktorý sa uskutoční v nedeľu 21.4. o 14:00 v predajni Nekonecno.sk v Bratislave Eurovea. Tento kvíz je vhodný pre deti aj dospelých a súťažíte o hodnotné ceny, ako sú Pokémon komiksy, nálepky či figúrky. Navyše každý účastník dostane aj zľavovú kartičku na ďalší nákup v našich predajniach!

4

Príďte a využite túto úžasnú príležitosť na chytenie vášho obľúbeného Pokémona so zľavou 15% na Nekonecno.sk! Nezabudnite si poznačiť dátumy do kalendára a pripraviť sa na úžasný Pokémonový zážitok. Tešíme sa na Vás!