Ochrana osobných údajov

Všeobecné ustanovenia


Týmito všeobecnými obchodnými podmienkami sa upravujú práva a povinnosti zmluvných strán medzi spoločnosťou 42 s.r.o., so sídlom Suché miesto 82, 900 25 Chorvátsky Grob, IČO: 50 361 091, DIČ: 2120289776, IČ DPH: SK2120289776, zapísanou v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I., Oddiel: Sro, vložka číslo: 111935/B (ďalej len predávajúci) a zákazníkom (ďalej len kupujúci), ktoré vyplývajú z kúpnej zmluvy. Predmetom kúpnej zmluvy je tovar umiestnený na internetovej stránke Nekonecno.sk. Pre zákazníkov (kupujúci) zverejňuje naša spoločnosť 42 s.r.o. (predávajúci) ponuku tovarov a umožňuje ich zákazníkovi objednávať prostredníctvom internetu.

Odoslaním objednávky formou elektronického obchodu Nekonecno.sk zákazník vyjadruje, že si všeobecné obchodné podmienky prečítal v plnom rozsahu, porozumel ich obsahu a všetkým podmienkam a že s nimi súhlasí. Zároveň tiež potvrdzuje, že tieto všeobecné obchodné podmienky sa budú vzťahovať na všetky kúpne zmluvy uzatvorené prostredníctvom tohto e-shopu. Všeobecné obchodné podmienky sú neoddeliteľnou súčasťou kúpnej zmluvy.

Ochrana osobných údajov

K Vašim osobným údajom pristupujeme profesionálne a citlivo.
  • V žiadnom prípade ich neposkytujeme tretím stranám (okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru).
  • Osobné údaje sú uložené v zabezpečenej databáze s potrebou autorizovaného prístupu.
  • Získavame od vás iba tie údaje, ktoré skutočne potrebujeme na spracovanie vašej objednávky.
  • Vaše údaje sú na ceste k nášmu serveru šifrované, tak, aby ich nikto nemohol po ceste dešifrovať.
  • Všetci pracovníci, ktorí prídu do styku s Vašimi osobnými údajmi boli náležite poučení o správnom a citlivom zaobchádzaní s nimi.
  • Ak si neželáte dostávať emaily s našimi akciami, stačí ich vypnúť v nastavení vášho konta, prípadne nás o tejto skutočnosti stačí informovať e-mailom.
  • Môžete nás kedykoľvek požiadať o zmazanie vami vloženého príspevku alebo všetkých vložených príspevkov z vášho konta e-mailom.
  • Takisto nás môžete kedykoľvek požiadať o zmazanie vášho konta a histórie objednávok e-mailom, písomne alebo osobnou návštevou.
Informácie, ktoré potrebujeme na skvalitnenie služieb
  • Podrobný zoznam vyžadovaných údajov nájdete nižšie.
  • Získavame od Vás iba tie údaje, ktoré skutočne potrebujeme na spracovanie Vašej objednávky, v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR - ctíme si Vaše súkromie.
Bezpečné internetové bankovníctvo
  • Pri platení cez internet pomocou platobných systémov zadávate všetky svoje údaje na zabezpečených stránkach banky.
  • S Vašimi citlivými platobnými údajmi neprichádzame do styku - dozvieme sa len úspešný alebo neúspešný výsledok transakcie.
Ak si neželáte dostávať emaily s našimi akciami, stačí ich zrušiť kliknutím na odkaz nachádzajúci sa na konci nášho newslettera.

Podrobné informácie o spracúvaní a ochrane osobných údajov V zmysle nariadenia EP a Rady EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákona SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len: „zákon o ochrane osobných údajov“).

1. PREVÁDZKOVATEĽ INTERNETOVÉHO OBCHODU WWW.NEKONECNO.SK

 42 s.r.o., so sídlom Suché miesto 82, 900 25 Chorvátsky Grob, IČO: 50 361 091, DIČ: 2120289776, IČ DPH: SK2120289776

2. ZOZNAM NAŠICH SPROSTREDKOVATEĽOV, KTORÍ MÔŽU SPRACÚVAŤ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Vo väčšine prípadov spracúvame Vaše údaje pre vlastné účely ako prevádzkovateľ. To znamená, že my stanovujeme účely, pre ktoré Vaše osobné údaje zhromažďujeme, určujeme prostriedky spracúvania a zodpovedáme za ich riadne vykonanie.
Vaše osobné údaje môžeme odovzdávať tiež ďalším subjektom, ktoré sa nachádzajú v úlohe sprostredkovateľa a to najmä:
Packeta Slovakia prepravný partner Packeta Slovakia s. r. o. Kopčianska 3338/82A 851 01 Bratislava, IČO: 48136999
GLS Slovakia prepravný partner GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec, IČO: 36624942
GLS Czech Republic prepravný partner General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava, ČR, IČO: 26087961
Slovenská Pošta prepravný partner Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36631124
CardPay on-line platobný systém TatraBanka a.s., Hodžovo námestie 3, 811 06 Bratislava, IČO: 00686930
Heureka služba Overené zákazníkmi Heureka Shopping s.r.o, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, ČR, IČO: 02387727
 
Vo výnimočných situáciách môže byť na doručenie tovaru operatívnym rozhodnutím vybraná iná kuriérska spoločnosť. Vzhľadom na operatívny charakter rozhodnutia nie je možné dopredu určiť názov a sídlo predmetnej spoločnosti. Sprostredkovateľom odovzdávame len také Osobné údaje, aké sú potrebné na vykonanie sprostredovateľskej činnosti.

3. ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 písm. b).
  • Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.
  • Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.
  • Evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránke www.nekonecno.sk
  • Evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií.

4. ZOZNAM SPRACÚVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Fakturačné údaje
    - Meno a priezvisko
    - Adresa trvalého bydliska
  • Údaje pre doručenie
    - Meno a priezvisko príjemcu
    - Adresa doručenia
    - Telefónne číslo príjemcu - vyžadujú ho kuriérske spoločnosti
  • Kontaktné údaje
    - Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, prijatia platby, komunikáciu so zákazníkom.
    - Adresa elektronickej pošty - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky, núdzový komunikačný prostriedok ak zákazník nie je dostupný na uvedenom telefónnom čísle.
  • Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

5. NUTNOSŤ POSKYTNUTIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva, v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku.
  • Z tohto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.

6. TRETIE STRANY, KTORÝM BUDÚ ÚDAJE POSKYTNUTÉ

Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu uvedeného v bode 2.

7. ZVEREJNENIE ÚDAJOV

Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.

8. PRÁVA A POVINNOSTI DOTKNUTEJ OSOBY

  • Zákazník je povinný uviesť iba úplné a pravdivé údaje.
  • Zákazník sa zaväzuje preukázať svoju identitu pri odovzdávaní zaplateného tovaru (to neplatí pre zásielky na dobierku).
  • Zákazník sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.
  • Zákazník sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.
  • Ako náš klient a dotknutá osoba máte v stanovenom rozsahu právo rozhodovať o nakladaní s Vašimi osobnými údajmi. Uplatniť nižšie uvedené práva si môžete:
    - Osobne na každom kontaktom mieste;
    - Telefonicky na: +421 948 950 813, emailom: lakatosova@nekonecno.s alebo priamo na webovej stránke prevádzkovateľa
  • Písomne na adrese zodpovednej osoby: 42 s.r.o. Suché miesto 82 900 25 Chorvátsky Grob

Budeme sa Vám snažiť odpovedať čo najskôr, vždy Vám však odpovieme najneskôr do 30 dní od doručenia Vašej žiadosti. Platné právne predpisy a Nariadenie GDPR, resp. Zákon Vám zabezpečujú najmä:

Právo na prístup – Máte právo od nás požadovať potvrdenie o tom, či sa spracúvajú Vaše osobné údaje, a pokiaľ tomu tak je, získať kópiu týchto údajov a dodatočné informácie vyplývajúce z čl. 15 Nariadenia, resp. § 21 Zákona. V prípade, že o Vás získavame veľké množstvo údajov, môžeme od Vás požadovať, aby ste špecifikovali svoju požiadavku na okruh konkrétnych údajov, ktoré o Vás spracúvame.

Právo na opravu – K tomu, aby sme o Vás neustále spracúvali len aktuálne osobné údaje potrebujeme, aby ste nám ich zmenu oznámili čo najskôr ako nastane. V prípade, že o Vás spracúvame nesprávne údaje, máte právo požadovať ich opravu.

Právo na výmaz – Ak budú naplnené podmienky článku 14 Nariadenia, resp. § 23 Zákona, môžete požadovať výmaz Vašich osobných údajov. O výmaz preto môžete žiadať napríklad ak ste odvolali Váš súhlas so spracúvaním osobných údajov a neexistuje iný právny základ spracúvania, alebo v prípade, že Vaše osobné údaje spracúvame nezákonne, alebo sa pominul účel, na ktorý sme Vaše osobné údaje spracúvali a nespracúvame ich za iným kompatibilným účelom. Vaše údaje však nevymažeme ak sú potrebné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

Právo na obmedzenie spracúvania – Ak budú naplnené podmienky článku 18 Nariadenia, resp. § 24 Zákona, môžete od nás požadovať, aby sme obmedzili spracúvanie Vašich osobných údajov. O obmedzenie preto môžete žiadať napríklad počas toho, ako namietate správnosť spracúvaných údajov alebo v prípade, že je spracúvanie nezákonné a Vy si neželáte, aby sme údaje vymazali, ale potrebujete, aby ich spracúvanie bolo obmedzené počas toho ako si uplatníte Vaše práva. Vaše údaje naďalej spracúvame ak existujú dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

Právo na prenosnosť – Ak je spracúvanie založené na Vašom súhlase alebo vykonávané za účelom plnenia zmluvy uzatvorenej s Vami a zároveň vykonávané automatizovanými prostriedkami, máte právo od nás obdržať Vaše osobné údaje, ktoré sme od Vás získali v bežne používanom strojovo čitateľnom formáte. Ak o to budete mať záujem a bude to technicky možné, Vaše osobné údaje prenesieme priamo k inému prevádzkovateľovi. Toto právo nebude možné uplatniť na spracúvanie vykonávané z dôvodu plnenia úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci.

Právo namietať voči spracúvaniu – Ak spracúvame Vaše osobné údaje z dôvodu plnenia úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci nám zverenej, alebo pokiaľ je spracúvanie vykonávané na základe našich oprávnených záujmov či oprávnených záujmov tretej strany, máte právo namietať voči takémuto spracúvaniu. Na základe Vašej námietky spracúvanie osobných údajov obmedzíme a pokiaľ nepreukážeme závažné oprávnené dôvody spracúvania, ktoré prevažujú nad Vašimi záujmami, právami a slobodami alebo dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov, osobné údaje naďalej spracúvať nebudeme a Vaše osobné údaje zmažeme. Máte právo kedykoľvek namietať proti spracúvaniu osobných údajov na účely priameho marketingu, vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s takýmto priamym marketingom. Po vznesení námietky Vaše osobné údaje už na tento účel spracúvať nebudeme.

Právo podať sťažnosť – Ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov je v rozpore s Nariadením, resp. Zákonom, máte právo podať sťažnosť na jeden z príslušných dozorných orgánov, najmä v členskom štáte Vášho obvyklého pobytu, miesta výkonu práce alebo v miesta údajného porušenia. Pre územie Slovenskej republiky je dozorným orgánom Úrad pre ochranu osobných údajov, so sídlom: Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava, Slovenská republika, web: www.dataprotection.gov.sk, tel.: +421 /2/ 3231 3220.

Právo odvolať súhlas – Ak je spracúvanie Vašich osobných údajov založené na súhlase, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na už vykonané spracúvanie. Ak sa kedykoľvek neskôr rozhodnete, že máte záujem opätovne dostávať od nás obchodné a marketingové ponuky o našich produktoch a službách, svoj odvolaný súhlas (respektíve podanú námietku) môžete kedykoľvek znovu udeliť, a to ktoroukoľvek vyššie uvedenou formou kontaktu.
 

9. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV PRE NASADENIE A POUŽÍVANIE GOOGLE ANALYTICS

Za spracovanie zodpovedná osoba integrovala na tieto webové stránky komponent Google Analytics (s funkciou anonymizácie). Google Analytics je služba na webovú analýzu. Webová analýza je zber, zhromažďovanie a vyhodnocovanie dát o správaní návštevníkov webových stránok. Služba webovej analýzy zhromažďuje okrem iného dáta o tom, ktoré webové stránky a podstránky dotknutá osoba navštívila (tzv. referrery) alebo ako často a ako dlho na podstránke zotrvala. Webová analýza sa používa prevažne na optimalizáciu webových stránok a analýzu nákladov a prínosov internetovej reklamy.

Prevádzkovateľom komponentu Google Analytics je spoločnosť Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Za spracovanie zodpovedná osoba používa na webovú analýzu pomocou služby Google Analytics dodatok „_gat._anonymizeIp“. Prostredníctvom tohto dodatku je IP adresa internetového pripojenia dotknutej osoby spoločnosťou Google skrátená a anonymizovaná, ak dôjde k prístupu na naše webové stránky z členských štátov Európskej únie alebo z iných zmluvných štátov Dohody o Európskom hospodárskom priestore.

Účelom komponentu Google Analytics je analýza toku návštevníkov na našich webových stránkach. Spoločnosť Google používa získané dáta a informácie okrem iného na vyhodnotenie návštevnosti našich webových stránok, na zostavenie online prehľadov pre nás, o aktivitách na našich webových stránkach a na poskytovanie ďalších s používaním našich webových stránok súvisiacich služieb.

Google Analytics nastaví súbor cookie v informačno-technologickom systéme dotknutej osoby. Čo sú súbory cookie, bolo už vysvetlené vyššie. Nastavenie súborov cookie umožňuje spoločnosti Google analyzovať využitie našich webových stránok. Pri každej návšteve jednotlivých stránok webových stránok, ktoré sú prevádzkované osobou zodpovednou za spracovanie, kde bol integrovaný komponent Google Analytics, je internetový prehliadač v informačno-technologickom systéme dotknutej osoby automaticky aktivovaný príslušným komponentom Google Analytics, aby prenášal spoločnosti Google dáta na účely online analýzy. V rámci tohto technického procesu získa spoločnosť Google informácie o osobných údajoch, ako je IP adresa dotknutej osoby, ktoré spoločnosť Google používa okrem iného na to, aby zistila pôvod návštevníka a kliknutí, a v dôsledku toho bolo umožnené vyúčtovanie provízií.

Prostredníctvom súborov cookie sú ukladané osobné informácie, napr. trvanie prístupu, miesto, z ktorého bol prístup uskutočnený, a frekvencia návštev našich webových stránok dotknutou osobou. Pri každej návšteve našich webových stránok sú tieto osobné údaje, vrátane IP adresy dotknutou osobou naposledy používaného internetového pripojenia, prenášané spoločnosti Google v Spojených štátoch amerických. Tieto osobné údaje sú spoločnosťou Google v Spojených štátoch amerických uložené. Spoločnosť Google môže tieto osobné údaje odovzdať za určitých okolností prostredníctvom technického procesu tretím osobám.

Dotknutá osoba môže kedykoľvek zabrániť nastaveniu súborov cookie na našich webových stránkach, ako už bolo opísané vyššie, pomocou zodpovedajúceho nastavenia používaného internetového prehliadača, a tým trvalo odporovať nastaveniu súborov cookie. Takéto nastavenie používaného internetového prehliadača by tiež zabránilo, aby spoločnosť Google nastavila súbory cookie na informačno-technologickom systéme dotknutej osoby. Okrem toho môže byť službou Google Analytics už nastavený súbor cookie kedykoľvek zmazaný prostredníctvom internetového prehliadača alebo iných softvérových programov.

Ďalej má dotknutá osoba možnosť vzniesť námietky proti zhromažďovaniu službou Google Analytics vygenerovaných a na používanie týchto webových stránok zameraných dát a spracovaniu týchto dát spoločnosťou Google a zabrániť mu. Na tento účel si musí dotknutá osoba prevziať a nainštalovať Browser-Add-On na adrese https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Tento Browser-Add-On informuje službu Google Analytics prostredníctvom JavaScriptu, že službe Google Analytics nesmú byť prenášané žiadne dáta a informácie o návštevách webových stránok. Inštaláciu Browser-Add-Ons považuje spoločnosť Google za rozpor. Ak sa informačno-technologický systém dotknutej osoby neskôr vymaže, naformátuje alebo nainštaluje nanovo neskôr, musí dotknutá osoba vykonať na deaktiváciu služby Google Analytics opätovnú inštaláciu Browser-Add-Ons. Pokiaľ bude Browser-Add-On dotknutou osobou alebo inou osobou v rámci jej vplyvu odinštalovaný alebo deaktivovaný, je možná nová inštalácia alebo opätovná akti vácia Browser-Add-Ons.

Ďalšie informácie a platné zásady pre ochranu osobných údajov spoločnosti Google nájdete na adrese https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ a

http://www.google.com/analytics/terms/de.html. Služba Google Analytics je presnejšie vysvetlená na adrese https://www.google.com/intl/de_de/analytics/.

10. ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

V súlade s §55 ods.5 Zákona NRSR č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového prehliadača pre prípad, že vám aktuálne nastavenie využívania cookies nevyhovuje.

Čo sú cookies?
Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookies sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho internetového prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. Súbory cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

Používanie cookies
Používaním stránok prevádzkovaných Arašid spol. s.r.o. vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením vášho internetového prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies, nevykonáte zmenu nastavení vášho internetového prehliadača a pokračujete v návšteve našich web stránok považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

Prečo používame cookies?
Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah ako aj na vytváranie zaujímavých ponúk pre Vás Arašid spol. s.r.o. nepoužíva údaje získané používaním cookies ako kontaktné údaje na kontaktovanie Vás prostredníctvom pošty, elektronickej pošty alebo telefónu.

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?
Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete vo voľbe „ pomoc“ každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies.

Prečo si ponechať nastavenie cookies?
Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí. V prípade zmeny ich nastavenia však môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.

11. KAMEROVÉ SYSTÉMY NA NAŠICH PREVÁDZKACH

Automaticky spracovávame aj záznamy z kamier na našich prevádzkach. Naše kamenné prevádzky sú monitorované kamerovými systémami s online prenosom a záznamom. Kamery na prevádzkach máme ako z dôvodu prevencie, tak aj z dôvodu objasňovania možnej nezákonnej činnosti. Prevádzkovateľom kamerového systému sme my, spoločnosť 
42 s.r.o.
Suché miesto 82
900 25 Chorvátsky Grob

12. DOBA SPRACÚVANIA A UCHOVÁVANIA VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje spracúvame a uchovávame predovšetkým po dobu trvania zmluvného vzťahu v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR . V prípadoch spracúvania osobných údajov, ku ktorému bol udelený súhlas, budú Vaše osobné údaje uchovávané po dobu 5 rokov, alebo do odvolania súhlasu.
Vaše osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre splnenie našich povinností, ktoré nám vyplývajú zo všeobecne záväzných právnych predpisov (napr. uchovávanie jednotlivých účtovných záznamov v zmysle zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, pre prípady preukázania splnenia si daňových povinností v zmysle daňových právnych predpisov zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov, zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní a pod.), musíme uchovávať po dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi. V každom prípade sa ale riadime zásadou minimalizácie uchovávania osobných údajov v zmysle čl. 5 ods. 1 písm. e) Nariadenia GDPR a preto budú Vaše osobné údaje, ktoré nepodliehajú archivácii podľa osobitných právnych predpisov, vymazané alebo anonymizované.

13. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Náš internetový obchod nie je určený pre osoby mladšie ako 16-rokov. Mladšie osoby môžu náš internetový obchod používať len s udeleným súhlasom jeho zákonného zástupcu.
 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie