NOVÁ PREDAJŇA - SŤAHUJEME SA

Vážení zákazníci,

s veľkou radosťou vám oznamujeme novinku, ktorú sme veľmi dlho pripravovali. Sťahujeme sa do novej a priestrannej predajne Nekonecno.sk v obľúbenej Eurovei! Je pre nás cťou otvoriť svoje dvere práve tu a ponúknuť vám ešte lepšiu a pohodlnejšiu nákupnú skúsenosť.

1

Sme si vedomí toho, akú dôležitú úlohu zohrávate vy, naši verní zákazníci, v našom úspechu. A preto sme sa rozhodli investovať do nového priestoru, ktorý vám poskytne ešte viac možností a výhod. Naša nová predajňa je vybavená najmodernejšou technológiou, ktorá umožní jednoduchý a intuitívny nákup všetkých produktov, ktoré máme v ponuke.

Naše priestory sú rozšírené a ešte lepšie organizované, aby sme vám mohli ponúknuť široký sortiment tovaru a služieb. Bez ohľadu na to, či hľadáte komiksy, figúrky, oblečenie, mangu alebo iné produkty, sme presvedčení, že nájdete všetko, čo potrebujete na jednom mieste.

Okrem všetkých úžasných výhod a zlepšení, sme pre vás pripravili ďalšiu ohromujúcu novinku v našej novej predajni Nekonecno.sk v Eurovei. V rámci tejto rozsiahlej obnovy sme totiž vytvorili špeciálnu časť, ktorá bude slúžiť ako malý stage pre rôzne programy a podujatia!

33b

Tento nový priestor je navrhnutý s cieľom priniesť vám ešte viac zábavy, interakcie a vzrušenia počas vašej návštevy. Budeme pravidelne organizovať rôzne besedy, autogramiády a stretnutia s osobnosťami z oblasti pop kultúry, komiksov, módy, hudby a ďalších obľúbených tém. Budete mať jedinečnú príležitosť stretnúť sa so svojimi obľúbenými autormi, maliarmi aj cosplayermi, získať ich podpis, odfotiť sa s nimi a pokecať.

Môžete sa tešiť na tematické súťaže, prehliadky kostýmov, kvízy, workshopy, fashion kútik a mnohé ďalšie akcie!

2

 Naším cieľom je poskytnúť vám nielen možnosť nakupovať najnovšie produkty, ale aj vytvoriť komunitný priestor, kde sa môžete stretnúť s rovnako nadšenými jednotlivcami a vytvárať nezabudnuteľné spomienky. Veríme, že táto nová časť s pódiom prinesie nový rozmer vášho nákupného zážitku a umožní vám vychutnať si neustále obohacujúci sa program a podujatia.

Nenechajte si ujsť ani jedno z týchto vzrušujúcich podujatí v našej novej predajni Nekonecno.sk v Eurovei. Sledujte náš kalendár podujatí na Instagrame a Facebooku a pridajte sa k nám, aby ste sa zapojili do tohto dynamického a interaktívneho prostredia.

Veríme, že naša nová predajňa v Eurovei vám poskytne jedinečný zážitok a vytvorí príjemné prostredie pre nákupné radovánky. Naši skúsení a ochotní zamestnanci sú pripravení vám pomôcť a zodpovedať všetky vaše otázky, aby ste mali najlepší možný nákupný zážitok.

Srdečne vás teda pozývame navštíviť nás v našej novej predajni Nekonecno.sk v Eurovei. Tešíme sa na vašu návštevu a sme vďační za vašu vernosť a podporu, ktorú nám preukazujete.

S úctou,
Tím Nekonecno.sk