Nekonečný Február: Plný Akcií a Zábavy Pre Všetkých Fanúšikov!

Pripravte sa na nezabudnuteľný mesiac plný zábavy a udalostí! V Nekonečne sme sa rozhodli tento február oslavovať lásku k fanúšikom a nadšencom všetkých žánrov. Od romantických Valentínskych zliav až po vzrušujúce besedy s autormi komiksov, tu sú udalosti, na ktoré sa môžete tešiť tento mesiac!

Valentínske Zľavy (10.2. - 14.2.) 

Milujete anime, mangu, komiksy, figurky alebo filmy? Náš obchod má pre vás všetko, čo si môžete priať! Počas Valentínskej akcie v kamenných predajniach máte šancu získať až 10% zľavu na váš nákup len za hodenie hracej kocky! A ak prídete so svojou polovičkou, môžete hádzať dokonca dvakrát a získať až 20% zľavu! Pre tých, ktorí uprednostňujú online nákupy, máme na deň svätého Valentína špeciálny zľavový kód, ktorý vám poskytne 14% zľavu na celý váš nákup!

Beseda o Komiksoch so Sestrami Jančovými (17.2.)

Pridajte sa k nám na pútavú besedu o komiksoch so sestrami Jančovými, autorkami populárneho komiksu "Zóna 300". Dozviete sa viac o ich tvorbe a budete mať možnosť získať ich podpisy priamo na vašich komiksoch. Toto je ideálny program pre všetkých fanúšikov slovenského komiksu a slovenských autorov!

Premiéra Demon Slayer Filmu (22.2.

Oslavujeme premiéru Demon Slayer filmu v kinách! Máme pre vás pripravenú aj súťaž o vstupenky na kinopremiéru nového filmu. Počas tohto dňa v kamenných predajniach ponúkame zľavu na všetky produkty z Demon Slayer série. Nezabudnite sledovať naše sociálne siete pre viac informácií o tejto udalosti!

Kresliaci Workshop v Predajni Eurovea (24.2.)

Máte malé umelcov v rodine? Príďte na kresliaci workshop pre každodenných hrdinov, ktorý sme pripravili spoločne s Hemisférou! Vaše deti si môžu vyskúšať kreslenie s profesionálmi z odboru a stráviť voľný čas kreatívnou tvorbou.

Deň Pokémonov (27.2.)

A na záver mesiaca oslavujeme oficiálny Deň Pokémonov! Pri nákupe u nás dostanete malú pozornosť a príležitosť doplniť si vašu zbierku Pokémonových kartičiek, figúrok, plyšákov a mangy.

Nezabudnite si poznačiť dátumy vo svojom kalendári a pridajte sa k nám na týchto vzrušujúcich udalostiach! Náš obchod Nekonecno.sk sa teší na vašu účasť a dúfame, že spolu s vami oslávime tento február plný lásky k fanúšikom a komiksovým hrdinom!

mceclip0-22