Oslavujeme Batman Day!

Zachráň Gotham!

Drahý fanúšik DC komiksov a predovšetkým Batmana, máme pre teba skvelú správu! Pripravili sme pre teba oslavy temného rytiera, a to na česť jeho vlastného sviatku, ktorý tento rok spadá na dátum 16. septembra. Áno, hovoríme o Batman Day!

Batman Day je dňom, kedy oslavujeme všetko, čo je spojené s týmto ikonickým superhrdinom. A v Nekonečne, našom obchode so všetkým, čo si fanúšik Batmana môže priať, chceme túto udalosť osláviť štýlovo.

Pri príležitosti BATMAN DAY, sviatku temného rytiera, sme pre teba zlacnili všetky BATMAN produkty! Stačí ak v košíku zadáš kód BATMAN10 a zľava je tvoja!

carousel shoptet (1)

Od 15. septembra do 17. septembra prebieha akcia, pri ktorej si môžeš vychutnať zľavy na všetky produkty skladom, ktoré majú v názve slovo BATMAN. Akcia prebieha online, ale aj v kamenných obchodoch Nekonecno.sk v Bratislave v nákupných centrách  Bory Mall a Eurovea.

Čo to je Batman Day?

Batman Day je každoročná udalosť organizovaná spoločnosťou DC Entertainment na oslavu a propagáciu Batmana.

Prvý Batman Day sa konal 23. júla 2014. Tento rok bol 75. výročím prvého výskytu Batmana v komikse Detective Comics v roku 1939.  Následné dni Batmana sa konajú vždy tretiu sobotu v septembri.

Batman Day bol zavedený a oficiálne uznaný spoločnosťami DC Comics, Warner Bros a DC Entertainment po tom, ako bol prvý Superman Day oslávený 12. júna 2013, keď mal premiéru film Man of Steel od Zacka Snydera.

Vybrali sme pre teba:

    

Funko POP Batman, ktoré potešia každého zberateľa! Perníkový Batman ti navyše prinesie domov vianočnú náladu. Klikni na fotku a dostaneš sa na produkt :)

   

V ponuke máme aj akčné figúrky a ženské postavy zo sveta Batmana. Ktorú si vyberieš? Poison Ivy alebo Cat Woman?

    

Komiksy v slovenčine aj češtine, Na plný plyn je vhodný pre mladšieho čitateľa, Želvy Ninja potešia tínedžerov aj dospelých a novinka Batman špatný den je skvelý počin, ktorý sa sústredí na antagonistov Penguina a Riddlera!

           

Komiksy a komiksové komplety/omnibusy/boxy sa tešia veľkej obľube. Vybrali sme tie, ktoré majú zaujímavý príbeh, kresbu a nie sú iba o Batmanovi, ale aj o jeho spoločníkoch a protivníkoch. Ktorý ťa najviac zaujal?

   

 

 

 

 

A na koniec aj zopár drobností, ktoré potešia, keď akurát nemáš chuť na komiks či figúrku. Mini Bat-Signal, s ktorým tvoja izba bude mať nádych Gothamu, peňaženka, v ktorej máš ukrytú svoju tajnú superhrdinskú identitu a napokon aj odznačiky, s ktorými tvoja taška či tričko ožijú farbami temného rytiera!