Marec v Nekonečne - na čo sa môžeš tešiť?

Nadchádzajúci program v obchode Nekonečno, mieste pre každodenných hrdinov, je plný vzrušujúcich udalostí a akcií, ktoré by si si určite nemal/a nechať ujsť!

program-marec-stvorec

Od 1. do 10. marca ťa čaká špeciálna akcia DUNA. Na oslavu vydania pokračovania filmu DUNA 2 sa môžeš tešiť na úžasné zľavy na produkty značky Duna, ktoré sú pripravené práve pre fanúšikov tejto epickej sci-fi série.

duna produkty 2

A potom, 2. marca o 18:00, sa priprav na vzrušujúci sci-fi kvíz, kde budeš súťažiť o skvelé tematické ceny a zľavy do našich predajní na Nekonecno.sk. Táto udalosť je ideálnou príležitosťou pre všetkých fanúšikov sci-fi žánru. Kvíz sa koná v predajni Nekonečno v Eurovea.

scifi kviz

Oslava Medzinárodného dňa žien 8. marca bude úplne špeciálna. V našich predajniach budeš mať možnosť hádzať kockou o zľavu až 10 percent na celý nákup! Ale nezabudni, zľavy budú platné aj v našom eshope. Je to naše malé gesto na podporu všetkých skvelých žien vo svete.

1080x1080 (9)

Pre našich najmenších hrdinov 16. marca pripravujeme zábavnú akciu v BORY MALL. Okrem skvelých produktov sa detičky môžu tešiť aj na kvíz, ktorý sa bude konať pred našou predajňou od 15:00 do 17:00. Všetky deti, čo sa zúčastnia, dostanú malý darček! Je to skvelý spôsob, ako potešiť našich malých zákazníkov.

text (1)

A na záver, od 22. do 24. marca, nás nájdeš na festivale popkultúry AnimeShow v Bratislave. Vstupenky na tento festival môžeš zakúpiť práve u nás a k ich nákupu ešte dostaneš zľavu do našeho predajného stánku a tombolový lístok do stánku. Je to príležitosť, ako si užiť atmosféru festivalu a zároveň ušetriť na výhodné nákupy v našom obchode.

Nezmeškaj tento neuveriteľný program plný zábavy a výhod! Tešíme sa na teba v obchode Nekonečno!